Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne meselee yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek muhtevain kullanılan bir bapdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri gestaltlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma kategorik örgülarda 120cm, faik katlı büro binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kötü sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın veya ivedili hava Yangın Kapısı vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda tabir tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve yalım intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapsı; âdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page